OCHTENDPROGRAMMA

  • 10.00u Verzamelen kinderen voor de start van de kinderspelen. Het thema is dit jaar is, Het ‘80’ jarig – jubileum BAL!! Het kindercomité heeft natuurlijk voor dit jaar weer verschillende leuke en sportieve spelletjes georganiseerd.  De zeskamp is voor iedereen die volgend schooljaar (2012-2013) in groep 5,6,7 of 8 zit. Heb je je nog niet opgegeven en wil je wel graag mee doen? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar: kindercomite@ovk-klarenbeek.nl. Vermeld daarin je naam, leeftijd en in welke groep je zit. Ook zouden wij graag van je ouders, broer of zus willen weten of zij mee willen helpen bij het begeleiden van een spel of groep. Ze moeten dan wel ouder zijn dan 15 jaar. Verzamelen is om 10.00, de zeskampt begint om 10.30.

 

Games!!!

  • 10.30u Alle kleine kinderen van Klarenbeek worden om 10.30 verrast door het Kindertheater Clown Jopie en Tante Angelique. Clown Jopie en Tante Angelique zijn de vrolijkste kindervrienden van Nederland en vandaag van Klarenbeek. Ze nemen je deze ochtend mee in een fantastische grappige show! Voor wat voorpret, kijk alvast op: www.clownjopie.nl

 

MIDDAGPROGRAMMA

  • 12.30u Bijna honderd trekkers deden vorig jaar mee aan de trekkerkermistocht! Dat smaakt naar meer, daarom dit jaar wegens succes herhaald: een trekkerkermistocht. Nu ook met dorsmachine op het kermisterrein, zundap en solexen! Na het defilé start een tocht van ca. 25 km en ongeveer 2 uur door de mooie omgeving van Wilp en omgeving. Klik hier voor meer informatie.
  • 14.30u Op zaterdagmiddag zullen uiteraard de populaire volksspelen wederom plaatsvinden. Voor meer informatie over dit sportieve spectaculaire programma klik hier. Ook dit jaar is deelname weer mogelijk in teamverband. Individueel opgeven kan echter ook nog steeds! De spelen beginnen rond half 3.
  • 15.30u Tijdens het middag programma zal Midnight op het terrein te vinden zijn. Swingen op pop en rock! www.gelderrock.nl

 

AVONDPROGRAMMA

  • 20.00u Tent open voor onze bezoekers
  • 20.30u Aanvang van: 538 on tour! Jaja, we hebben ze weer strikken: de DJ’s van 538 komen onze tent onveilig maken! Mis het niet!!

538 on tourrrrrrr!!

  • 22.00u Bogus Brothers. Hits uit de jaren 80 en de top 100 als basis voor een fantastisch coverfeest.

Voor The Bogus Brothers is muziek maken niet alleen hun werk maar vooral hun passie. The Bogus Brothers bestaan uit vijf getalenteerde muzikanten die heel energiek zijn. Deze groep met mannen zet een show neer voor jong en oud, voor iedereen zit er wel wat bij. Het maakt niet uit waar ze moeten spelen, of het nu een feest binnen of in de buitenlucht is. Engeland, Nederland of elders in Europa, The Bogus Brothers weten er overal een feest van te maken. The Bogus Brothers hebben bewezen dat ze één van de beste feestbands van Europa zijn. Ze hebben de afgelopen jaren een fantastische reputatie opgebouwd als een groep hardwerkende en unieke artiesten die U gegarandeerd zullen amuseren. Ze worden gevraagd voor allerlei feesten of het nu gaat over: festivals, zakelijk partijen, trouwerijen of feesten voor beroemdheden (zo hebben ze bv. gespeeld op de bruiloft van Ruud van Nistelrooy).

 

LET OP!! De Entreeprijs voor niet-leden bedraagt € 10,-. Mensen met een OVK Ledenpas kunnen op vertoon van deze pas GRATIS naar binnen! De entree is TOT 16 jaar gratis. Iedereen die 16 jaar of ouder is, moet in het bezit zijn van een entreekaartje of een ledenkaart. Er zal deze avond met polsbandjes gewerkt gaan worden i.v.m. de alcohol wetgeving. De voorverkoop start op 30 april! Vanaf 1 mei zijn de verkoopadressen zijn, Wolters Tweewielers in Klarenbeek en Oonk in Twello. Wees er snel bij, want vol=vol!

Bij twijfel kan om legitimatie worden gevraagd, zorg dus dat je die altijd bij je hebt! Bij de entree kan je gefouilleerd worden door de mensen van Veneberg Security.