Zaterdagmiddag 18 augustus: Tijd voor de VOLKSSPELEN-ZESKAMP.

Op zaterdagmiddag 18 augustus worden als vanouds de traditionele volksspelen georganiseerd. Een middag-vullend programma met spelen waarin doorzettingsvermogen, conditie en kracht van de deelnemers weer op de proef worden gesteld. Vanzelfsprekend met als doel maximale lol te hebben en niet te vergeten het behalen van de hoogste eer: “Zaterdagse Roem voor zolang als het duurt!” voor het winnende team. Voor zowel deelnemers als toeschouwers elk jaar weer een happening op zich!

De verschillende teams treden aan tegen elkaar met ook dit jaar weer nieuwe spelen. Een die dit jaar in ieder geval op het programma staat, is het Riddersteekspel, duelleren-op-en-top! Ook zal een Hindernissenbaan getrotseerd moeten worden en moet er om de snelste tijd auto´s verplaats worden ….

 

Deelnemen kan met een eigen team (minimaal 6 personen, maximaal 7/8 personen!). Individueel opgeven kan echter ook! De spelen beginnen om 14:00uur.

Inschrijving voor deelname kan vooraf per mail (volksspelen@ovk-klarenbeek.nl), of op zaterdagmiddag vanaf 13:30uur op het kermisterrein. Deelname vanaf 14 jaar en geschiedt op eigen risico.

Let op, kom op tijd want vol = vol!