Inmiddels is de Kermistoertocht tijdens de Klarenbeekse Kermis een bekend fenomeen! Ook dit jaar mag dit spectaculaire onderdeel dan ook niet ontbreken in het programma. Net als voorgaande jaren nemen hier oude tractoren, oude auto’s, klassieke motoren, maar ook Solexen, Zundapps, Kreidlers en andere oude bromfietsen aan deel. Dit gebeurt allemaal in samenwerking met SCV Oldtimers, de Solexclub uit Teuge, de Zundappclub uit Empe, de Kreidlerclub uit Klein Amsterdam en de Mb club. Nieuw dit jaar is de oude auto club ‘Het oude blik’.

Route

Er zijn twee routes: een korte route van circa 30 km. voor o.a. de tractoren en de solexen en een lange route van circa 70 km. voor de motoren, auto’s en brommers. Tijdens de tocht maken we een tussenstop bij het splinternieuwe Peco gebouw in Teuge.

Programma

10.30 uur Opstellen voertuigen aan de Broekstraat in Klarenbeek
12.30 uur Start kermistoertocht
Na afloop van de tocht worden de voertuigen allen op het kermisterrein opgesteld, zodat bezoekers deze kunnen bewonderen.

Aanmelden & praktische informatie

Wij nodigen graag iédereen met één van bovenstaande voertuigen uit om deel te nemen aan onze Kermistoertocht. Ook zonder lidmaatschap bij een van de genoemde clubs bent u van harte welkom!
Wilt u graag meedoen? Tot donderdag 16 augustus kunt u zich aanmelden bij L. Kleverwal (0628646091 / laukleverwal@live.nl) of bij J. Spijkerbosch (0623281015), graag na 18.00 uur ’s avonds. Het inschrijfgeld is €8,- per persoon. Hiervoor krijgt u wat te eten en te drinken onderweg en uiteraard een prachtige herinnering!

Zorg dat uw voertuig verzekerd is

Zorg ervoor dat u uw deelnemende voertuig afdoende heeft verzekerd en dat de bijrijder op de originele daarvoor ingerichte zitplaats zit. Deelname is geheel op eigen risico.