Ochtendprogramma

10.00 uur
Kerkdienst

Aansluitend, tot 13.00
Optreden door shantykoor ‘De Trossen Los’. Dit shantykoor uit Twello is opgericht in 2005 en heeft inmiddels al vele mooie optredens mogen geven. Het repertoire bestaat vooral uit bekende traditionele Nederlandse zeemansliederen, maar daarnaast ook een aantal Engelse en Duitse shantys. Ook laat het koor tijdens optredens het publiek regelmatig genieten van een aantal vrolijke toppers zoals bijvoorbeeld De Woonboot, De Zoute Zee en Neeltje Jacoba. Ook op onze zondagmorgen zal shantykoor ‘De Trossen Los’ gooien en ons allen verblijden met een mooi optreden. Geniet en zing lekker mee!

De Trossen Los

Middagprogramma

14.00 uur
Skate Half Pipe show! Op de zondagmiddag staat de laatste jaren een spectaculaire show op het programma. Ook dit jaar is dit het geval, en zal Klarenbeek in het teken staan van stunten met rollerskates. ‘Normale’ mensen zouden al tig keer hun benen, armen of ander gebeente hebben gebroken, maar de jongens en meisjes van het Skate Half Pipe Show-team zeker niet! Zo spectaculair als deze gasten het kunnen, is onnavolgbaar. Voor degenen van ons die het al zouden durven, ontbreekt het waarschijnlijk aan lenigheid. Voor anderen geldt het vice versa.

Deze show zal oud, maar ook zeker de jongeren onder ons zeker aanspreken. Op een baan van maar liefst 15 meter lang, waar je met een beetje fantasie een Halve Pijp in kunt zien. Op deze Half Pipe voeren de skaters hun wervelende show uit, die wordt opgebouwd van eenvoudige jumps naar de meest waanzinnige metershoge sprongen. Voor de waaghalzen: ook het publiek zal betrokken worden in de show! En voor de liefhebbers valt er tijdens deze middag ook nog de geur van  verbrand rubber op te snuiven, als gevolg van een zogenaamde Car Burn Out!

Dus mis dit eenmalige spektakel niet, en kom zondagmiddag 18 augustus naar de Klarenbeekse Kermis! Meer informatie over het team van de Skate Half Pipe Show vindt je op: www.action-events.nl

Vanaf 14.00 uur
Tijdens de zondagmiddag kunt u genieten van een muzikaal optreden van ”Around the Jukebox”. Dit semi-akoestische trio maakt gebruik van een mooie jukebox waar een deel van de instrumenten op aangesloten is. Het repertoire van deze muziekgroep bestaat uit hits uit de jaren ’60 ’70 en ’80 met daarbij een akoestische hedendaagse sound. Originaliteit, sfeer en gezelligheid staan bij ‘Around the Jukebox’ altijd centraal. Ook op de zondagmiddag zullen zij u zeker verrassen!

Around the jukebox

Eind van de middag
Aan het einde van de middag zal Slagerij Walravens uiteraard weer voor een lekkere warme maaltijd in de tent zorgen. Naast de stamppotten zal dit jaar ook nasi onderdeel uitmaken van het menu!

Avondprogramma

18.30 – 20.30 uur
Vanaf 18.30 zal de band ‘Enge Buren’ zorgen voor een sfeervolle opening van de zondagavond. De drie heren van ‘Enge buren’ zijn in staat prachtig driestemming te zingen en blinken daarnaast uit in persiflages en karikaturen. Ze zullen u verrassen met nummers waaraan ze een eigen draai hebben gegeven en nemen u mee op een wonderbaarlijke reis langs de popmuziek. ‘Enge Buren’ staat voor muzikaal cabaret en zetten overal waar zij komen een verfrissende en muzikale act neer. Van Lowlands tot Paaspop en de Zwarte Cross, ‘Enge Buren’ heeft al vele mensen mogen verrassen met hun optreden! Mis het dus niet tijdens de zondagavond van de Klarenbeekse Kermis 2013.

Enge buren

20.30 uur
Het weekend zal worden afgesloten door de Classic Rock Show. Deze spetterende show zal verzorgd worden door 10 professionele muzikanten die allen hun roots hebben in de rockmuziek. Tijdens de show is het volop genieten van fantastische rocksongs die iedereen zeker zal herkennen! De Classic Rock Show zorgt voor een vloeiende en boeiende performance waarbij je je het ene moment waant bij een live-concert van Foreigner of Toto en het andere moment bij Van Halen, Marillion of Queen. Met daarnaast een spetterende lichtshow zal de Classic Rock Show zeker zorgen voor een geslaagde afsluiting van de Klarenbeekse Kermis 2013!

Classic Rock Show