Ochtendprogramma

10.00 uur
Kerkdienst

11.30 – 13.00 uur
Fruhshoppen met De Knollentrekkers. Dit blaaskapel uit het Gelderse Borculo werd opgericht in 1948 als boerenkapel. Vanaf 1998 hebben zij zich toegelegd op het spelen van de bekende Egerländermuziek. Een optreden van de Knollentrekkers staat garant voor veel sfeer, gezelligheid en heerlijke muziek. Mis dit dus niet op de zondagochtend van de Klarenbeekse Kermis.

Knollentrekkers

Middagprogramma

12.00 uur
NK Highland-Games met Wout Zijlstra. Op zondagmiddag komen de sterkste mannen van Nederland en België naar ons kermisterrein voor een wedstrijd in de reeks van het Nederlands Kampioenschap Highland-Games. Deze eeuwenoude spelen zijn afkomstig uit Schotland, waar verschillende families de strijd met elkaar aangingen. Vaste onderdelen hierbij zijn: steen stoten, gewicht verslingeren, hamer slingeren, boomstam gooien en gewicht hooggooien. De Highland-Games worden begeleid door niemand minder dan Wout Zijlstra, een van Nederlands meest succesvolste sterkste mannen ooit. Uiteraard gaan we deze middag ook op zoek naar de sterke mannen en vrouwen uit Klarenbeek. Kom op zondagmiddag dus zeker naar het kermisterrein en proef de sfeer van het oude Schotland.

Highland-Games

14.30 – 18.00 uur
Muziek door DJ Sander Uenk. Dit jaar zal Sander Uenk niet op zaterdagavond maar op zondagmiddag voor goede muziek zorgen. Zeker onder de jeugd zal deze welbekende DJ niet onbekend zijn, aangezien hij regelmatig te vinden is in bekende discotheken zoals Boode in Bathmen en De Zaak in Apeldoorn. Sander kent zijn publiek door en door en weet precies hoe hij de sfeer erin kan brengen. Zeker op zondagmiddag zal zijn muziek goed aanslaan bij het publiek!

Sander Uenk

17.00 uur
Aanvang stamppotten & nasi-buffet door Slagerij Walravens

Avondprogramma

18.30 – 20.30 uur
De zondagavond zal geopend worden door de band Kink. Deze 6-koppige band zal onder aanvoering van twee fantastische zangeressen een mooi optreden neerzetten. Het repertoire dat zij spelen is groot en varieert van Engelse en Nederlandstalige meezingers tot dance-, disco- en rockknallers. Zelfs de vetste house-nummers van toen en nu staan regelmatig op het programma.  Vol passie en enthousiasme weet deze band ieder feest tot een geslaagd feest te maken.

Kink

21.00 – 23.00 uur
Het kermisweekend zal ook dit jaar weer worden afgesloten met een mooi staaltje rockmuziek. Vanaf 21.00 uur zal Queenmania een mooie show voor ons neerzetten. Deze Italiaanse tribute band geldt als een van de allerbeste Queen acts van Europa. Het gemis van Freddie Mercury zal altijd blijven, maar door de verbluffende presentatie, performance en show van Queenmania zal het even zijn alsof Freddie zelf wederom op het podium staat. ‘’Bohemian Rapsody’’, ‘’We will rock you’’ en ‘’I want to break free’’: alle grote Queen-hits zullen deze avond voorbij komen. Zorg er dus zeker voor dat je deze spectaculaire afsluiter van het Klarenbeekse kermisweekend niet mist!

Queenmania