Ochtendprogramma

10.00 uur
Verzamelen voor de kinderspelen (zeskamp)

10.30 – 11.30 uur
Kindertheater (voor alle kinderen t/m groep 4). Voor de allerkleinsten onder ons is er dit jaar de ‘Jeroen’s Jeugdshow’. Jullie krijgen hier veel heftige en gave dingen voorgeschoteld. Het is een echte trendy show voor iedereen die zich cool voelt! En we weten het zeker.. niemand zal stil kunnen blijven zitten! Wil je alvast wat voorpret beleven? Kijk dan op www.jeroensjeugdshow.nl

Jeroen

10.30 – 12.30 uur
Zeskamp voor alle kinderen die in het schooljaar 2013-2014 in groep 5,6,7 en 8 zitten. Kinderen die in Klarenbeek op de basisschool zitten hebben hiervoor een opgavebrief gekregen. Mocht je deze niet hebben gehad en toch mee willen doen, stuur dan een mail met je gegevens (naam, leeftijd en welke groep je zit) naar kindercomite@ovk-klarenbeek.nl

10.30 uur
Opstellen van alle voertuigen (trekkers/zundapps/solexen/kreidlers/old army cars) voor de Kermistoertocht Klarenbeek

Middagprogramma

12.30 uur
Ook dit jaar zal er tijdens de Klarenbeekse Kermis weer een heuse Kermistoertocht worden georganiseerd. In samenwerking met SCV-oldtimers is er een mooie tocht uitgezet van ca. 27 km. door de omgeving van Klarenbeek. Niet alleen trekkers zullen deelnemen aan deze toertocht, maar ook oude solexen en zundapps. Dit in samenwerking met de Solexclub uit Teuge en de Zundappclub uit Empe. Nieuw dit jaar is de Kreidler-club, die pas is opgericht en dit jaar zal deelnemen aan de tocht. Ook de deelname van de Old Army Cars is een toevoeging ten opzichte van vorig jaar. Zoals u merkt, de Kermistoertocht Klarenbeek blijft zich uitbreiden en vormt een evenement dat u niet wilt missen!

De tocht duurt ongeveer 2 uur. Na de tocht zullen de voertuigen op het kermisterrein worden opgesteld, zodat bezoekers deze kunnen bewonderen. Wilt u graag deelnemen aan deze toertocht? U kunt zich tot 15 augustus 2013 aanmelden bij L. Kleverwal (0628646091 / laukleverwal@live.nl) of bij J. Spijkerbosch (0623281015). Graag na 18.00 uur ’s avonds. Het inschrijfgeld is €8- per persoon. Hiervoor krijgt u koffie, een lunch, een leuke herinnering en uiteraard een gezellige middag! N.B. Zorg ervoor dat u uw deelnemende voertuig afdoende heeft verzekerd en dat de bijrijder op de originele daarvoor ingerichte zitplaats zit. Deelname is geheel op eigen risico.

13.30 uur
Start inschrijving volksspelen. Deelname kan met een eigen team (minimaal 6 personen, maximaal 7/8 personen!), individueel opgeven kan echter ook. Inschrijving voor deelname kan vooraf per mail (volksspelen@ovk-klarenbeek.nl) maar ook op zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur op het kermisterrein. Deelname vanaf 14 jaar en geschiedt op eigen risico. Let op: Kom op tijd, want vol=vol!

14.00 uur
Start volksspelen. Als vanouds worden ook dit jaar op zaterdagmiddag de traditionele volksspelen georganiseerd. Een middag vullend programma met spelen waarin doorzettingsvermogen, conditie en kracht van de deelnemers weer op de proef worden gesteld. Vanzelfsprekend met als doel maximale lol te hebben en niet te vergeten het behalen van de hoogste eer: Zaterdagse Roem voor zolang als het duurt! voor het winnende team. Voor zowel deelnemers als toeschouwers elk jaar weer een happening op zich!

De verschillende teams strijden tegen elkaar met ook dit jaar weer nieuwe spelen. Wederom geen luchtfietserij. Nee, de lucht wordt gebruikt voor een aantal WipeOut-spelen, welbekend van TV. Er zal gestreden moeten worden op de WipeOut Wall en de WipeOut Sweeper. Spectaculair en lastig voor de deelnemers maar super attractief voor het publiek. Naast de WipeOut spelen zal de waterbak ook gebruikt gaan worden en staat er een estafette op het programma. Al met al meer dan voldoende om je aan te melden als deelnemer, of om gewoon plaats te nemen op de tribune en het spektakel te aanschouwen.

Volksspelen zaterdag

16.00 uur
Tijdens het middagprogramma zal Trio Dakkeraf zorgen voor een spetterend optreden! Deze band bestaat in 2013 alweer 10 jaar en heeft op vele podia het dak er bijna letterlijk afgespeeld. Van Nederpop naar Rock, hits van nu en nog veel meer, de drie mannen van Dakkeraf zullen zorgen voor een dijk van een optreden. Vol energie, humor en samen met het publiek wordt elke show van Dakkeraf een knaller om niet snel te vergeten.

Trio Dakkeraf

Avondprogramma

19.30 uur
Opstijgen van de luchtballonnen.

20.00 uur
Tent open voor alle bezoekers.

20.30 – 22.00 uur
De zaterdagavond van de Klarenbeekse Kermis zal geopend worden door de welbekende DJ Sander Uenk. Zeker onder de jeugd zal deze populaire DJ niet onbekend zijn, aangezien hij regelmatig te vinden is in bekende discotheken zoals Boode in Bathmen, Bills Bar in Markelo en De Zaak in Apeldoorn. Sander weet precies hoe je een goed feest moet bouwen en kent zijn publiek door en door. Een goed begin van de zaterdagavond is dus gegarandeerd!

DJ Sander Uenk

22.00 – 01.00 uur
De zaterdagavond zal vervolgd worden met muziek van ‘Band and Breakfast’ (B & B). Deze feestband bestaat uit 6 muzikale vrienden die maar één doel hebben: muziek maken met een hoed op! Van feesttent tot kroeg en van buitenpodium tot bruiloft, Band and Breakfast weet overal een goed feest van te maken. Band and Breakfast speelt alles wat enigszins een lach op je gezicht kan toveren en zal zeker voor een goede aflsuiting van de zaterdagavond zorgen. Mis het niet!

Band & Breakfast