Ochtendprogramma

9.45 uur
Verzamelen voor de kinderspelen (zeskamp)

10.30 – 11.30 uur
Kindertheater (voor alle kinderen t/m groep 4). Voor de allerkleinsten onder ons is er dit jaar op zaterdagmorgen een voorstelling van de Circuschauffeurs. Twee vrachtwagenchauffeurs van het circus komen erachter dat ze de woonwagen met artiesten zijn vergeten. De circusdirecteur is woedend en zegt dat ze de voorstelling zelf moeten verzorgen. De twee chauffeurs staan voor een moeilijke taak. Want wat doen acrobaten, vuurspuwers en een leeuwentemmer? En hoe moet je jongleren? Als dat maar allemaal goed gaat! Deze voorstelling maakt iedereen aan het lachen, en brengt veel interactie met het publiek met zich mee. Als toeschouwer kun je zo worden omgetoverd tot echte circusartiest!

Circuschauffeurs

10.15 – 12.30 uur
Zeskamp voor alle kinderen die in het schooljaar 2014-2015 in groep 5,6,7 en 8 zitten.

10.30 uur
Opstellen van alle voertuigen voor de Kermistoertocht Klarenbeek.

Middagprogramma

12.30 uur
Start Kermistoertocht Klarenbeek. Net als vorig jaar organiseren we ook dit jaar een mooie toertocht door de omgeving van Klarenbeek. Niet alleen oude tractoren zullen deelnemen aan deze toertocht, maar ook Solexen, Zundapps, Kreidlers en andere bromfietsen. Uiteraard hebben we ook dit jaar weer voor een nieuw element gezorgd: oude auto’s! Denk hierbij bijvoorbeeld aan Volkswagen Kevers, Eendjes, maar ook bijvoorbeeld de typische Amerikaanse auto’s. Het belooft zeker weer een mooi spektakel te worden!

De tocht duur ongeveer 2 uur. Tijdens de tocht is er een tussenstop bij zorggroep ’s Heeren Loo, waar we over het terrein zullen rijden en even wat zullen drinken. Na de tocht zullen de voertuigen op het kermisterrein worden opgesteld zodat bezoekers deze kunnen bewonderen. Wilt u graag deelnemen aan deze toertocht? U kunt zich tot 14 augustus 2014 aanmelden bij L. Kleverwal (0628646091 / laukleverwal@live.nl) of bij J. Spijkerbosch (0623281015). Het inschrijfgeld is €8- per persoon. Hiervoor krijgt u wat te eten en te drinken, en uiteraard een prachtige herinnering! N.B. Zorg ervoor dat u uw deelnemende voertuig afdoende heeft verzekerd en dat de bijrijder op de originele daarvoor ingerichte zitplaats zit.

13.30 uur
Start inschrijving volksspelen. Deelname kan met een eigen team (minimaal 6 personen, maximaal 7/8 personen), individueel opgeven kan echter ook. Inschrijving voor deelname kan vooraf per mail (volksspelen@ovk-klarenbeek.nl) maar ook op zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur op het kermisterrein. Deelname vanaf 14 jaar en geschiedt op eigen risico. Let op: kom op tijd, want vol=vol! 

14.00 uur
Start volksspelen. Als vanouds worden ook dit jaar op zaterdagmiddag de traditionele volksspelen georganiseerd. De commissie Volksspelen heeft weer een prachtig programma in elkaar gezet, waarbij het doorzettingsvermogen, de conditie en de kracht van alle deelnemers op de proef worden gesteld. Zowel voor de deelnemers als het publiek belooft het weer een hilarische en spectaculaire middag te worden, waarbij zeker de groene zeep, eieren en de bekende waterbak niet zullen ontbreken. Mis dit dus niet, en geef je snel op als deelnemer of kom op zaterdagmiddag naar het kermisterrein om toe te kijken bij de fanatieke strijd tussen de  verschillende teams.

Avondprogramma

19.30 uur
Opstijgen van de luchtballonnen met onze sponsors en winnaars van de actie op Koninginnedag 2013

20.00 uur
Tent open voor alle bezoekers.

20.30 – 01.00 uur
Dit jaar staat er op zaterdagavond een spectaculaire DJ Show centraal: de Giant DJ Show! Een professionele selectie van DJ’s zorgt voor een geweldig optreden waarbij ze actuele hits en de beste nummers uit de internationale hitlijsten omzetten tot verrassende mixes. Gecombineerd met een prachtige lasershow zal dit zeker voor een schitterend optreden zorgen!

Giant DJ Show

23.00 – 00.30 uur
‘’Mothers and daughters be warned… The Dirty Daddies are coming to town!’’ Zo introduceren de Dirty Daddies zichzelf, een 7-koppige spektakelband die op zaterdagavond voor een knallende afsluiter zal zorgen. In een hoog tempo en vol energie zullen de Dirty Daddies een aaneenschakeling van hits op je afvuren. Van Bon Jovi via Queen en Michael Jackson tot Marco Borsato en Kiss, geen enkele hit zullen zij overslaan. Kortom: een waar spektakel voor jong en oud!

Dirty Daddies