Middagprogramma

14.00 – 16.00 uur
Voorafgaande aan de algemene opening is van 14.00 tot 16.00 uur het kermisterrein speciaal en alleen geopend voor mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking uit de regio. De kermisexploitanten stellen elk jaar hun attracties hiervoor ter beschikking, waarmee de OVK erg blij is. We hebben dit jaar te maken met een jubileum, aangezien het alweer het 5e jaar is dat deze activiteit op het programma staat! In 2009 is begonnen met dit initiatief en inmiddels is dit al jaren een doorslaand succes en blijven de deelnemersaantallen groeien. Tijdens deze gezellige middag zal om 15.00 een speciaal concert gegeven worden door Dennis Wiltink. De OVK dankt iedereen die deze mooie middag mogelijk maakt.

Dennis Wiltink

Avondprogramma

18.00 uur
Tent open voor alle bezoekers

18.30 uur
Start inschrijven voor het vogelschieten 2013 (vanaf 16 jaar en ouder) en het buksschieten voor de jeugd (12 tot 16 jaar). Het buksschieten voor de jeugd wordt mogelijk gemaakt door schietvereniging ‘De Treffers’.

19.00 uur
Officiële opening van de Klarenbeekse Kermis 2013 onder leiding van Muziekverening Klarenbeek. Hiermee zullen ook de kermisattracties open gaan voor het publiek.

19.00 uur
Start vogelschieten & buksschieten. Dit jaar zal er bij het vogelschieten gewerkt worden met 2 vogels. Alle deelnemers hoeven zo minder lang te wachten voor zij weer aan de beurt zijn, en kunnen dus ook vaker schieten. Uiteraard zullen er dus ook twee schutterkoning(in)en zijn!

20.30 uur
Vanaf 20.30 zal de band Stageline optreden en voor een spetterende avond zorgen! Deze Friese coverband bestaat uit 5 gedreven en ervaren topmuzikanten die precies weten hoe je een geslaagd feest bouwt. Hierbij staat veelzijdigheid centraal: van disco uit de late seventies, rockknallers uit de jaren ’80, rock ’n roll uit de jaren ’50 en ’60 tot het Nederlandse lied en de huidige top-40 hits, Stageline speelt het allemaal!

Stageline