Middagprogramma

14.00 – 16.00 uur
Voorafgaande aan de algemene opening is van 14.00 tot 16.00 uur het kermisterrein speciaal en alleen geopend voor mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking uit de regio. De kermisexploitanten stellen elk jaar hun attracties hiervoor ter beschikking, waarmee de OVK erg blij is. In 2009 is begonnen met dit initiatief en inmiddels is dit al jaren een doorslaand succes en blijven de deelnemersaantallen groeien. Tijdens deze gezellige middag zal om 15.00 uur een speciaal concert gegeven worden door Dennis Wiltink. Dennis Wiltink is een jonge talentvolle zanger, die niet alleen mooie covers zingt maar ook zijn eigen singles heeft uitgebracht. Hij weet precies hoe hij zijn publiek bij z’n optreden moet betrekken, en heeft op de Klarenbeekse Kermis al menig jaar voor een geslaagde vrijdagmiddag gezorgd.

Dennis Wiltink

 

Avondprogramma

18.00 uur
Tent open voor alle bezoekers

18.30 uur
Start inschrijven voor het vogelschieten 2014 (vanaf 16 jaar en ouder) en het buksschieten voor de jeugd (schoolverlaters tot 16 jaar). Het buksschieten voor de jeugd wordt mogelijk gemaakt door schietvereniging ‘De Treffers’.

19.00 uur
Officiële opening van de Klarenbeekse Kermis 2014. Hiermee zullen ook de kermisattracties open gaan voor het publiek.

19.00 uur
Start vogelschieten en buksschieten voor de jeugd.

20.30 uur
Vanaf 20.30 uur zal de band Session optreden in de tent. Deze professionele allround coverband bestaat uit enthousiaste en zeer ervaren muzikanten. Ze zetten op ieder feest een spetterend optreden neer, waarbij ze zowel hits van nu als de beste classics van toen laten horen. Een optreden van Session staat garant voor een energieke en geweldige show!

Session