27 april is het alweer zover: Koningsdag 2015! Ook dit jaar hebben wij als OVK een mooi programma in elkaar weten te zetten. Net als voorgaande jaren zullen alle activiteiten weer gaan plaatsvinden in en rondom het Dokter Blokplantsoen in Klarenbeek.

Tussen 12.00 en 13.00 uur kunt u starten aan de fietstocht waarbij u een route van circa 25 km. door de mooie omgeving van Klarenbeek zult fietsen. Nieuw dit jaar is de e-bike tocht. Een prachtige route van ongeveer 40 km (waarvan 98% van de wegen geasfalteerd is) voor mensen met elektrische fietsen. Uiteraard zorgen wij bij beide routes voor een lunchpakket voor onderweg.

Wilt u meedoen aan een van deze fietstochten? Geef u dan op door uw naam en het aantal personen te mailen naar:
fietstocht@ovk-klarenbeek.nl

Het kinderprogramma start om 13.30 uur. De kinderen kunnen zich dan verzamelen bij het Dokter Blokplantsoen en een ballon ontvangen. Rond 14.00 uur zal Koningsdag 2015 dan officieel geopend worden met het hijsen van de vlag en het oplaten van alle ballonnen. Vervolgens zal er gelijk gestart worden met de spectaculaire middagshow: Klarenbeek’s Got Talent. Alle kinderen van de basisschool zijn van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen en ons hun talenten te laten zien. Playbacken, zingen, dansen, een muziekinstrument bespelen: alles is mogelijk! Wil jij ook graag meedoen? Geef je dan op door een mail te sturen naar: kindercomite@ovk-klarenbeek.nl

Natuurlijk is dit niet het enige wat er deze middag te beleven is. Aansluitend aan Klarenbeek’s Got Talent is er een zumba-workshop voor iedereen die de heupen eens flink los wil gooien. Verder is er ook dit jaar weer een draaimolen, een mega-zandbak, een panna-kooi en voor de wat oudere jeugd een lounge-hoek met Wifi-verbinding. De allerkleinsten (t/m groep 2) kunnen ook nog een mooi cadeautje ontvangen als zij hun ingekleurde kleurplaat inleveren (deze hebben ze ontvangen bij de brief op school).

Vanaf 17.30 uur zal band SPOT! voor een spetterend optreden zorgen. Om 22.00 uur zullen zij de dag afsluiten en komt er een einde aan Koningsdag 2015.

12:00 – 13:00
Start inschrijving fietstocht

13:00 – 14:00
Start fietstocht (inclusief lunch onderweg)

13:30
Kinderen verzamelen. Ballonnen worden uitgedeeld.

14:00
Oplaten ballonnen

14:15
Kick-off Klarenbeeks Got Talent (aansluitend een Zumba workshop)

15:00 – 19:00
Vermaak voor alle kinderen

17:30 – 22:00
Optreden SPOT!

LOCATIE
Dokter Blok plantsoen