26 april is het alweer zover: Koningsdag 2014! Ook dit jaar hebben wij als OVK een mooi programma in elkaar weten te zetten. Net als voorgaande jaren zullen alle activiteiten weer gaan plaatsvinden in en rondom het Dokter Blokplantsoen in Klarenbeek.

Tussen 12.00 en 13.00 uur kunt u starten aan de fietstocht waarbij u een route van circa 20 à 25 km. door de mooie omgeving van Klarenbeek zult fietsen. Uiteraard zorgen wij hierbij voor een lunchpakket voor onderweg. Wilt u meedoen aan de fietstocht? Geef u dan op door uw naam en het aantal personen te mailen naar:
fietstocht@ovk-klarenbeek.nl

Het kinderprogramma start om 13.30 uur. De kinderen kunnen zich dan verzamelen bij het Dokter Blokplantsoen en een ballon ontvangen. Rond 14.00 uur zal Koningsdag 2014 dan officieel geopend worden met het hijsen van de vlag en het oplaten van alle ballonnen. Vervolgens zal er gelijk gestart worden met de spectaculaire middagshow: Klarenbeek’s Got Talent. Alle kinderen van de basisschool zijn van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen en ons hun talenten te laten zien. Playbacken, zingen, dansen, een muziekinstrument bespelen: alles is mogelijk! Wil jij ook graag meedoen? Geef je dan op door een mail te sturen naar: kindercomite@ovk-klarenbeek.nl

Natuurlijk is dit niet het enige wat er deze middag te beleven is. Tussen 15.00 en 19.00 uur is er net als vorig jaar weer een vrijmarkt, waar alle kinderen t/m 16 jaar aan deel kunnen nemen. Wil jij graag iets laten zien aan het publiek of wil jij spulletjes verkopen? Doe dan vooral mee. Verder is er ook dit jaar weer een draaimolen, een mega-zandbak, een panna-kooi en voor de wat oudere jeugd een lounge-hoek met Wifi-verbinding. De allerkleinsten (t/m groep 2) kunnen ook nog een mooi cadeautje ontvangen als zij hun ingekleurde kleurplaat inleveren (deze hebben ze ontvangen bij de brief op school).

Nieuw dit jaar is de workshop van Dans je fit! Deze start om 15.45 uur en belooft ontzettend leuk te worden. Doe dus vooral allemaal gezellig mee en laat zien wat je kunt! Vanaf 17.30 uur zal coverband Kraakthelder voor een spetterend optreden zorgen. Om 22.00 uur zullen zij de dag afsluiten en komt er een einde aan Koningsdag 2014.


Nog even alles op een rijtje:

12.00 tot 13.00 uur:
Start fietstocht

13.30 uur:
Start kinderprogramma, verzamelen en ballon ontvangen

14.00 uur:
Officiële opening en oplaten ballonnen

14.15 uur:
Start Klarenbeek’s Got Talent

15.00 tot 19.00 uur:
Vrijmarkt en vermaak voor alle kinderen

15.45 uur:
Dansworkshop ‘Dans je fit!’

17.30 tot 22.00 uur:
Optreden Kraakthelder

Kraakthelder