OVK pakt groots uit in 2012, Klarenbeek ‘In Alle Staten’!

De Oranje Vereniging Klarenbeek heeft ook dit jaar voor Koninginnedag weer een enerverend programma in elkaar gezet voor jong en oud. De dag start met een mooie (puzzel)fietstocht, deelname is gratis en een kopje koffie of thee is inbegrepen! Het is een tocht van zo’n 27 kilometer die goed te fietsen is voor groot en klein. De kinderen kunnen dus gerust mee! Vanaf 10 uur is het mogelijk om te starten vanaf het Dr. Blokplantsoen in Klarenbeek.
Om 12.00 uur start het officiële programma vervolgens door het hijsen van de vlag. Dit moment zal muzikaal ondersteund worden door de Muziekvereniging Klarenbeek. Vervolgens zal heel Klarenbeek weer samen lunchen! En zoals jullie gewend zijn, is dit weer gratis (maar: op=op!) De fietsers kunnen ook dit jaar weer gebruik maken van het lunchpakket. Aanmelden kan alvast via ‘fietsen@ovk-klarenbeek.nl’. Als je gebruik wenst te maken van het lunchpakket, kan dit ook alvast aangegeven worden.

Vanaf 13.00 uur zal het jeugdige Klarenbeekse talent weer laten zien wat het in huis heeft in ‘The Voice of Klarenbeek’! Spannend of de jury zich om zal draaien voor het Klarenbeekse talent! Voor de jeugd tot 16 jaar is er weer een vrijmarkt, een stoepkrijtwedstrijd, natuurlijk diverse kinderattracties en de ‘reuze zandbak’ is ook weer van de partij! Ook de ‘oudere jeugd’ en de ‘jeugdige oudere’ zal deze dag weer volop vermaakt worden. Uiteraard is er weer een terras, worden de kinderen binnen oogbereik vermaakt, draait het ‘Rad van Avontuur’ volop waar weer mooie prijzen te winnen zijn en staat er vanaf 16.00 uur een optreden gepland van de band  ‘In Alle Staten’. Deze band speelt vooral Nederpop klassiekers en in Klarenbeek kan het dak er dus weer af! Om met de woorden van de voorzitter te spreken ‘we hebben bladharken en bezems genoeg’! Voor wie niet weet waar dit over gaat: dan ben je vorig jaar écht te vroeg naar huis gegaan!

Leden krijgen korting op kaarten Bløf!
Tijdens de Klarenbeekse Kermis (17, 18 en 19 augustus) zal niemand minder dan de Zeeuwse formatie ‘Bløf’ Klarenbeek aandoen voor een spectaculair concert op de zondagavond. Voor deze unieke ervaring gaan de kaarten tijdens de viering van Koninginnedag in de voorverkoop. Het is voor iedereen noodzakelijk om een kaart te hebben (leden en niet leden!). Speciaal voor leden van de OVK is er een aantrekkelijke korting die alleen geldig is op Koninginnedag. In plaats van € 15,- betaal je deze dag slechts € 12,50. Vergeet je ledenpas dus niet, want alleen dan geldt de korting! De voorverkoop start om 16.00 uur op het Dr. Blokplantsoen.

Meer informatie over de OVK, viering van Koninginnedag en de Klarenbeekse kermis is te vinden op www.ovk-klarenbeek.nl!

Graag tot ziens tijdens Koninginnedag 2012!