Wauw wat een te gek programma staat er weer op de planning! Vol trots kondigt de Oranje Vereniging Klarenbeek aan dat op zaterdag 18 augustus vrouwenmagneet en superartiest Nielson optreedt tijdens de Klarenbeekse Kermis! Naast deze fantastische headliner staan er het hele weekend weer fantastische artiesten op het programma! Denk aan The Euro’s, Steam en de Buurman & Buurman show. Ook komt het knotsgekke Crazy Hour op zondagavond terug, waarmee het weekend met een knallend feest wordt afgesloten. 

Nielson is terug!
Zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling. Voor Diamant, de eerste single van het album, werkte Nielson samen met Miles Walker, een Amerikaanse mixer/producer die hits van onder meer Beyoncé, Rihanna en Kygo op zijn naam heeft staan. Na zijn Nederpophits Beauty & De Brains, Sexy Als Ik Dans en Mannenharten ambieert Nielson nu een sound met internationale allure. Natuurlijk komen ook zijn oude bekende hits langs. En als we Nielson mogen geloven wordt het optreden groots en meeslepend: “De liveshows worden zó gruwelijk!” Dus: MIS. HET.NIET!

Wil jij voor een tientje naar Nielson? Koop dan snel je tickets via ovk-klarenbeek.nl/Nielson.

Ook aan de mannen is gedacht

Geen zin in de vrolijke hits van Nielson? Maar ben je op zoek naar vette rockmuziek? Daar is aan gedacht! We openen dit jaar namelijk voor het eerst de deuren van het Rockcafé! Knetterharde rockhits, bier en veel gezelligheid. Wat wil je nog meer?

Programma

Naast alle muzikale entertainment staat er nog veel meer op het programma dit jaar. Denk aan de Volksspelen, de kinderspelen, de kermistoertocht, buksschieten en vogelschieten en de Ker(k)misviering. Benieuwd naar het volledige programma? Check hem hier!