Middagprogramma

 

Voorafgaande aan de algemene opening is van 14.00 tot 16.00 uur  het kermisterrein speciaal en alleen geopend voor  mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking uit de regio. De kermisexploitanten stellen elk jaar hun attracties ter beschikking, waarmee de OVK erg blij is. In 2009 is hiermee begonnen en dit is inmiddels al jaren een doorslaand succes en groeien de deelnemers aantallen! Wat erg gaaf is, is dat om 15.00 uur Dennis Wiltink  een speciaal concert geeft! Dank voor iedereen die dit mogelijk maakt!

 

 

Avondprogramma

  • 18.00u – Tent open voor onze bezoekers

 

  • 18.30u – Start inschrijven vogelschieten 2012 (vanaf 16 jaar en ouder) Zoals ieder jaar start de kermis met het vogelschieten! Schrijf je in, want we zitten op een nog mooiere plek dan andere jaren!

 

  • 18.30u – Start inschrijven schieten 2012  Zoals elk jaar trappen we het kermisweekend af op de vrijdagavond samen met de Klarenbeekse jeugd van 12 tot 16 jaar. Dit jaar gaan we buksschieten, dit alles gebeurt onder leiding van schietvereniging ‘de Treffers’!
  • 19.00u – Opening Klarenbeekse Kermis 2012 en Kermis attracties gaan open voor publiek
  • 19.00u – Start vogelschieten & buksschieten
  • 20.30u – De band van de vrijdagavond is  HIKE Je kent ze wel Lekker, lekker in de zon!

HIKE is een populaire coverband die bij het publiek door zich met muzikaliteit, uitstraling, enthousiasme en een gevarieerd en eigentijds repertoire een perfect wervelend optreden geeft. HIKE speelt hierbij moeiteloos in op de wensen en reacties van het publiek. Hierbij kunnen alle stijlen de revue passeren. Entertainment is hierbij altijd het sleutelwoord! Door jarenlange ervaring, oprecht enthousiasme en plezier weet HIKE tijdens iedere gelegenheid weer een feestelijk hoogtepunt te bereiken waarbij gegarandeerd ‘het dak eraf gaat!’ En als organisator van een heus HIKERMIS moet het ook op de Klarenbeekse Kermis een groot succes worden! Naast de cover hebben ze ook eigen platen uitgebracht. “Lekker Lekker in de zon” ken je misschien wel.