Ledeninformatie

Al vele jaren heeft de Oranje Vereniging Klarenbeek (OVK) veel leden. Op dit moment zijn dit er rond de 1100 wat de OVK meteen de grootste vereniging van Klarenbeek maakt! Al onze leden krijgen voor 9,50 euro per jaar een persoonlijke ledenpas, waarmee het gehele kermisweekend gratis entree verzekerd is, op bijzondere gelegenheden na. Wordt voor 30 april lid en profiteer nog bij deze Kermis!

Je hebt je ledengeld er dus gegarandeerd zo weer uit! Ook is er op de zaterdagavond een speciale ledeningang, dus lang wachten om binnen te komen behoort tot het verleden!

Al onze leden zijn persoonlijk geregistreerd door middel van een persoonlijke ledenkaart. Deze kaart is 5 jaar geldig en is voorzien van een unieke streepjescode en vervangt de jaarlijks toegezonden ledenkaarten.

De belangrijkste reden hiervoor is dat wij op deze manier een controleerbare en beheersbare toegang tot de feesttent realiseren. Op ieder moment van de avond kunnen wij zien hoeveel mensen er binnen zijn. Verder biedt dit ons de kans om meer voor leden te betekenen dan alleen de entree op de zaterdagavond. Zo zijn er regelmatig leuke verlotingen, waarmee je ledenpas het lot is. Altijd handig dus!

De OVK blijft eigenaar van de ledenkaart. Bij verlies kan een nieuwe kaart aangevraagd worden tegen een kleine vergoeding.

Lid worden?

Door middel van het invullen van het registratieformulier kun je lid worden. Lid worden kan (en hoeft) pas vanaf 16 jaar. Onder de 16 heb je een gratis lidmaatschap. Voor de zaterdagavond kunnen jeugdleden een pas afhalen aan de kassa. Lid worden is mogelijk tot 30 april van ieder jaar. Daarna kun je nog wel lid worden, maar krijg je de ledenpas pas toegestuurd in het daar op volgende kalenderjaar. In de eerste week van mei wordt het lidmaatschapsgeld geïncasseerd.

Digitale Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de OVK sturen wij met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief (maximaal 4 keer per jaar). Hiervoor ontvangen wij graag jouw e-mail adres. Het e-mailadres kan ingevuld worden op het registratieformulier. Indien je mailadres wijzigt, mail de wijziging dan naar info@ovk-klarenbeek.nl.

Lidmaatschap wijzigen of opzeggen

Personen die lid zijn van de OVK maar hun lidmaatschap juist willen opzeggen kunnen dit doen via onderstaand (email)adres. Doe dit wel voor 1 april van ieder jaar, omdat daarna de administratie wordt bijgewerkt en wordt het lidmaatschapsgeld automatisch afgeschreven. Ook wijzigingen in gezinssituaties en andere wijzigingen zoals een adreswijziging gelieve tijdig doorgeven op onderstaand (email)adres.

Vragen over het lidmaatschap kunnen ook gesteld worden via het onderstaande mailadres.

ledeninfo@ovk-klarenbeek.nl

Of een schriftelijke reactie naar: Oranje Vereniging Klarenbeek, P/A Bosweg 72, 7382 CD  Klarenbeek.

Graag tot ziens tijdens één van onze evenementen.