De Oranje Vereniging Klarenbeek (OVK) heeft veel trouwe leden.  Onze leden krijgen voor 10,00 euro per jaar een persoonlijke ledenpas, waarmee het gehele kermisweekend gratis entree verzekerd is, op bijzondere gelegenheden na. Snel aanmelden dus!

DE EINDDATUM VAN JE LEDENPAS KOMT TE VERVALLEN, DE PAS BLIJFT VOOR ONBEPAALDE TIJD GELDIG
(dan moet je natuurlijk wel lid blijven van de allergezelligste vereniging van Klarenbeek).

Je ledenpas liever digitaal gebruiken? Zet hem dan in een pasjes app zoals Stocard, de digitale kaart kunnen we bij de entree scannen. 

Lid worden?

Door middel van het invullen van het registratieformulier kun je lid worden. Lid worden kan (en hoeft pas) vanaf 16 jaar. Onder de 16 heb je een gratis lidmaatschap en kun je je niet in schrijven als lid. Lid worden is mogelijk tot 31 mei van ieder jaar. Daarna kun je nog wel lid worden, maar krijg je de ledenpas pas toegestuurd in het daar op volgende kalenderjaar. In de eerste week van juni wordt het lidmaatschapsgeld geïncasseerd.

Digitale nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de OVK sturen wij met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief (maximaal 4 keer per jaar). Hiervoor ontvangen wij graag jouw e-mail adres. Het e-mailadres kan ingevuld worden op het registratieformulier. Indien je mailadres wijzigt, mail de wijziging dan naar ledeninfo@ovk-klarenbeek.nl.

Lidmaatschap wijzigen of opzeggen

Personen die lid zijn van de OVK maar hun lidmaatschap juist willen opzeggen kunnen dit doen via onderstaand (email)adres. Doe dit wel voor 31 mei van ieder jaar, omdat daarna de administratie wordt bijgewerkt en wordt het lidmaatschapsgeld automatisch afgeschreven. Ook wijzigingen in gezinssituaties en andere wijzigingen zoals een adreswijziging gelieve tijdig doorgeven op onderstaand (email)adres.

Vragen over het lidmaatschap kunnen ook gesteld worden aan Kyra en Amber via het onderstaande mailadres.

ledeninfo@ovk-klarenbeek.nl

Of een schriftelijke reactie naar: Oranje Vereniging Klarenbeek, P/A Hoofdweg 74, 7382 BK  Klarenbeek.

Graag tot ziens tijdens één van onze evenementen.