Klarenbeek heeft weer genoten van een geweldig feest op Koninginnedag. Mede dankzij het mooie weer waren er weer veel deelnemers aan de fietstocht. Om 12 uur werd de vlag gehesen met medewerking van de Muziekvereniging Klarenbeek, waarna er weer volop gebruik werd gemaakt van de lunch. Er waren maar liefst 18 deelnemende acts aan ‘The Voice of Klarenbeek’. Er werd live gezongen en er werd geplaybackt en volgens de diva’s van de jury waren alle deelnemers even goed. Maar toch waren er winnaars! Eerste werd Sabine Kosman met ‘price tag’ van ‘Jesse J’, tweede werd Tigo Huis in ‘t Veld met zijn vertolking van ‘Nick en Simon’ ‘Klim omhoog’. Derde werden Joris, Wout, Niek, Thijs, Bertus en Sem met de ‘Lazy song’ van ‘Bruno Mars’. De verkleedwedstrijd werd bij de meisjes gewonnen door Lieke van Gurp en bij de jongens door Stef Nieuwenhuis.

           

In de middag stond ‘In Alle Staten’ op het podium. Deze mannen maakten er met de nederpopklassiekers weer een écht Klarenbeeks festijn van. Met de combinatie van zon, goede muziek en veel goed gezelschap, bleef het nog lang onrustig in Klarenbeek.

Start voorverkoop kaarten Blof
Tijdens de viering van Koninginnedag begon ook de voorverkoop voor de Klarenbeekse kermis met Blof als topact op zondagavond 19 augustus 2012! Velen maakten al gebruik van de gelegenheid om gegarandeerd te zijn van toegang op deze dag. Ook u hoeft dit topweekend niet te missen, want vanaf heden gaan de kaarten in de voorverkoop voor zaterdag 18 augustus en zondag 19 augustus 2012. De prijs voor de zaterdagavond met de ‘538 drive inn show’ en ‘the Bogus Brothers’ bedraagt €10,-. Zoals gebruikelijk hebben leden van de OVK deze avond gratis toegang. De kaarten voor de zondag (Blof) kosten €15,- voor leden én niet leden. Kaarten voor zowel de zaterdag- als de zondagavond zijn te koop bij Boekhandel Oonk in Twello (stationsstraat 4), Bike Totaal Wolters in Klarenbeek (Klarenbeekseweg 102) en Zutphen (De Brink 74), Primera de Damper in Beekbergen (Dorpsstraat 54), Bruna Eglanter in Apeldoorn (Eglantier 421-424), Music shop Disc in Deventer (korte Smedenstraat 27).

Meer informatie over de OVK, foto’s van Koninginnedag en de activiteiten leest u op deze website.