Alles wat je over ons wil weten …

Al meer dan 75 jaar lang is de Oranje Vereniging Klarenbeek (OVK) actief in het organiseren van evenementen voor de Klarenbeekse bevolking en omstreken. Samen met een grote groep enthousiaste vrijwilligers organiseren we ieder jaar met veel plezier en inspanning de koninginnedag viering maar ook de inmiddels tot ver in de omstreken bekende Klarenbeekse Kermis waar ieder jaar weer duizenden bezoekers naar toe komen om feest te vieren en waar de beste bands en artiesten hun opwachting maken! Hieronder kun je hier alles over lezen. Alles over techniek, bands, artiestenunits, veiligheid en ga zo maar door!

Koninginnedag

Koninginnedag word al sinds jaar en dag georganiseerd door de Oranje Vereniging. Dit was / is eigenlijk ook de reden dat de OVK ooit is opgericht. Tijdens koninginnedag organiseert de OVK allerlei leuke en gezellige bezigheden voor de inwoners van Klarenbeek en ver daar omheen. Voor de kinderen zijn er allerlei spelletjes, een playbackshow, kleedjesmarkt, een balonnenwedstrijd en vele andere dingen. Voor de volwassenen is het ieder jaar weer anders. De locatie is op dit moment aan veranderingen onderhevig.

koninginnedag2007 Altijd druk bezocht de koninginnedagviering!

Klarenbeekse Kermis

Logo Klarenbeekse Kermis

Ieder jaar, in het 3e volle weekend van augustus, vindt de Klarenbeekse Kermis plaats. Een evenement waar zowel de Klarenbekers als de organisatie met veel plezier naar uit kijken. Dat het niet eenvoudig is om alles perfect te laten verlopen is natuurlijk logisch, maar we doen ons uiterste best om alles zo goed, professioneel en natuurlijk veilig mogelijk te laten verlopen.  

De Oranje Vereniging Klarenbeek is een vereniging waar Klarenbeek al bijna 80  jaar lang trots op kan zijn! Maar Klarenbeek is ook een dorp waar de OVK trots op is!