Voor de kinderen mag een vrijmarkt  niet ontbreken op de Koninginnedag, zo ook niet in Klarenbeek! Voor de allerkleinste is er weer de zandbak, de kinderen kunnen hier heerlijk in spelen onder het toezicht van de ouders/begeleiders. Om de feestvreugde te verhogen komt er ook een draaimolen! Gelukkig is er ook dit jaar de Voice of Klarenbeek die ook dit jaar het talent van Klarenbeek weer laat zien!!  Zit je op de basisschool (of ben je jonger) en vind je het leuk om te playbacken, zingen, instrument bespelen of kun je iets anders spectaculairs? Geef je dan voor 15 april !! Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar kindercomite@ovk-klarenbeek.nl.  Er is geen oefenavond, dus neem op 30 april je eigen muziek mee!

.

Vrijmarkt Ook dit jaar is er weer een vrijmarkt voor kinderen tot en met de leeftijd van 16 jaar. Van 14.00 tot 18.00 kan je je (zelfgemaakte) spullen verkopen, een muziekinstrument bespelen of iets anders wat jij graag wilt laten zien voor het publiek. Alles is mogelijk! Ook hiervoor kun je je tot 15 april opgeven bij kindercomite@ovk-klarenbeek.nl.

Een draaimolen  en een mega zandbak zijn weer beschikbaar voor de kleinste onder ons. Voor alle leeftijden is er onder andere het stoepkrijten, kop van jut, suikerspinnen, touwtje trekken en natuurlijk het RAD VAN AVONTUUR.

Voor het eerst is er een echte verkleedwedstrijd, graag ziet het kindercomite alle kindjes verkleed in het thema oranje. Diegene die het mooiste verkleed is wint een mooie prijs!